Våre yngste kandidater på lista

Vi er de yngste som stiller til valg

Karl-Henrik Hole Trandem og Marion Finstad Navjord

Vi er de yngste som stiller til valg!

Vi er klare for å kjempe for de unges meninger og perspektiver i ulike saker i Holmestrand kommune! Vi har begge valgt å stå på listen til Arbeiderpartiet fordi vi vet at fellesskap er nøkkelen til en samlet kommune der alle kan føle seg hjemme, verdsatt og inkludert; Dette er spesielt viktig for alle unge!I dette innlegget vil vi fortelle litt om oss selv, og litt mer om politikken vi vil kjempe for dersom vi blir valgt inn i kommunestyret ved valget den 11. september.

Litt om oss:

  • Navn: Karl-Henrik Hole Trandem
  • Født: 2003
  • Bosted: Holmestrand
  • Listeplass: 8

Jeg er student og studerer statsvitenskap. Jeg har i dag flere aktive verv i AUF som blant annet nestleder i AUF i Vestfold, landsstyrerepresentant i AUF, og styremedlem i Holmestrand AUF. Tidligere har jeg også vært leder for Holmestrand AUF. Min største kampsak ved valget er at alle innbyggere i Holmestrand kommune skal føle seg hjemme og inkludert i et samlet fellesskap. Jeg mener at en sterk offentlig skole alltid skal være det beste for enhver, og det vil jeg jobbe med, dersom jeg blir valgt inn.

  • Navn: Marion Finstad Navjord
  • Født: 2004
  • Bosted: Holmestrand
  • Listeplass: 16

Jeg er student og studerer mitt første år på sykepleien. I løpet av min politiske karriere har jeg vært innom noen verv i AUF, blant annet styremedlem og nestleder i Holmestrand AUF. En av mine hjertesaker i denne valgkampen er skolemat. Jeg er veldig opptatt av at vi skal ha en inkluderende skole i Holmestrand kommune, og et steg i riktig retning er gratis skolemat til alle elever på kommunale grunnskoler. Dette vil jeg jobbe med, dersom jeg blir valgt inn. 

Vi har mye på hjerte, men det er selvfølgelig noen saker som stikker seg litt ut i mengden. Dette er saker som bidrar til fellesskapet og som sørger for en samlet kommune der alle blir tatt under samme tak.

Sommerjobb til flere unge!

Alle skal ha rett på arbeid! Jo tidligere arbeidserfaring, jo enklere er det å komme seg i jobb senere. Vi med Arbeiderpartiet vil hjelpe unge arbeidslystne til å få sommerjobb i Holmestrand kommune. Arbeiderpartiet er partiet som vil sørge for at flest mulig kommer i jobb tidligst mulig, også på det generelle basis! 

Med Arbeiderpartiet i styret, jo flere å hyre!

Gratis skolemat!

Holmestrand Arbeiderparti er klare for å se på muligheter for at skoleelever kan få et varmt, variert og sunt gratis måltid på skolen hver dag. Forskning viser at barn presterer bedre på skolen med mat i magen. 

Flere lever i fattigdom i Norge. Det finnes foresatte som ikke har råd til å sende barna sine på skolen med matpakke, det vil vi gjøre noe med! Norge er et av få land i Europa som ikke har noen form for skolemat, og flere andre kommuner i Norge har iverksatt prøveprosjekter og innføringer. 

Derfor er vi, sammen med Arbeiderpartiet, klare for å se på mulighetene for gratis skolemat i Holmestrand kommune.

Åpne helse-dørene til de unge!

Helsesykepleieren på skolen er for lite til stede! Vi vet alle at den fysiske og psykiske helsen ikke bare dukker opp på onsdager, de dukker uventet opp på mandager og tirsdager også. Målet er at døren åpnes hver dag.

Det samme gjelder også hos helsestasjon for unge. I dag er helsestasjonen for unge åpen bare 3 timer i uken. Dette er langt fra bra nok! Psykiske helseproblemer rapporteres blant unge oftere enn før, da må åpningstidene utvides for å øke kapasiteten!

Vi er klare for å bidra til at unge skal få hjelp den dagen de trenger det mest!

Halvere bussprisene i Vestfold

Helt til slutt vil vi også nevne at en stemme til Arbeiderpartiet i fylkestingsvalget også er en stemme til ungdommen! Det er fylkestinget som har ansvar for blant annet videregående skole og bussen, så derfor vil vi også inkludere litt info om bussplanen til Vestfold Arbeiderparti! Vestfold Arbeiderparti vil HALVERE prisene på buss i Vestfold! Det betyr at en månedsbillett på buss for unge i Vestfold vil gå fra 320 kroner til 160 kroner! Og vi vil også halvere prisen på de andre billettypene også. Det mener vi bidrar til å minske forskjellene og inkluderer flere! Det finnes mange AUFere på Arbeiderpartiets fylkesliste også, så vi anbefaler å sette et kryss der for å få AUF politikk til å bli virkelighet i det nye fylket vårt!

Hvis du er enig med oss må du stemme Arbeiderpartiet den 11. september! Husk å krysse en ungdom, så gleder oss til å sitte i kommunestyret!

Er du enig med Holmestrand Arbeiderparti om Vi er de yngste som stiller til valg?

Takk for din tilbakemelding!

Vil du vite hva mer vi kanskje er enig om?


Eller se andre måter å engasjere seg

Takk for din interesse!

Du vil nå motta nyhetsbrev fra oss :)

Takk for tilbakemeldingen. Vi kan ikke være enige om alt!

Kanskje er det andre saker du er enig med oss i?

Se andre politiske saker