Fra årsmøtet på Borgen, Bjørnar Skjæran innleder

Årsmøte 2020

Et flott og inspirerende møte

Onsdag 12. februar hadde vi årsmøte.Det var godt oppmøte og innleder, Aps nestleder Bjørnar Skjæran, var både inspirerende og informativ. Han snakket mye om programprosessen partiet sentralt nå har satt i gang. Hvilke utfordringer som vil få mest fokus og hvilke tanker som ligger bak arbeidet som nå er igang. Dette tror vi blir veldig bra!

Ellers ble det behandlet hele 15 uttalelser på møtet. De fleste utarbeidet på politisk verksted og en del fra AUF. Temaene var ganske spredt, fra arbeid mot sosial dumping, til miljø og lokal eldreomsorg.Alle vedtatte uttalelser er nå sendt til videre behandling i det organ det hører hjemme, gruppa lokalt, årsmøtet i fylkespartiet eller direkte til programkomiteen sentralt.

Vi fikk også takket av avtroppende kommunestyremedlemmer. De har brukt utallige timer på demokratiet vårt gjennom sin tid som folkevalgte og vi takker så mye for innsatsen!

Til slutt hadde årsmøtet gleden av å hedre tre av våre medlemmer for langt og trofast medlemskap. Hans Kongsten har i år vært medlem i 60 år, Aud Gunnestad har 50-årsjubileum og Unni Fredriksen fikk gullnåla etter 40 års medlemsskap. Vi er ikke mye uten medlemmene våre og for noe medlemmer vi har!! Tusen takk!

Vi har flere medlemmer som har jubileum i år og vil markere disse gjennom året.

Vedlagt under ligger signert protokoll fra møtet. 

Ordfører Elin Weggesrud, leder Kristine Ganz Flåtten og Aps nestleder Bjørnar Skjæran

Ordfører Elin Weggesrud (t.h.) Arbeiderpartiets nestleder Bjørnar Skjæran (m.) og leder Kristine Ganz Flåtten (t.v)